سفر وزیر خزانه داری آمریکا به پکن

دیداروزیرخزانه داری امریکا با پکن-ndsh
به گزارش آسوشیتدپرس، یلن که جدایی اقتصادی از چین را فاجعه بار خوانده است، بارها گفته که مایل است از چین دیدار کند. وزیر خزانه‌‌داری آمریکا با بیان اینکه رفتارهای اقتصادی پکن نگرانی‌‌های واشنگتن را افزایش می‌دهد، گفت که در عین حال کشورش خواهان گوش دادن به نگرانی‌‌های پکن است. جنت‌ یلن از تثبیت روابط بین واشنگتن و پکن حمایت کرد و گفت که اگرچه نگرانی‌‌های زیادی در مورد این روابط وجود دارد، اما آمریکا به دنبال رفع آن است تا این روابط در مسیر درست قرار گیرد. او می گوید دو کشور با وجود روابطشان بر سر مسائل ژئوپلیتیک و توسعه اقتصادی، می توانند و باید راهی برای زندگی مشترک بیابند. وی در سفر خود به پکن با مقامات چینی، شرکت های آمریکایی که در چین تجارت می کنند، دیدار خواهد کرد و تا یکشنبه 18 تیر در چین خواهد ماند.
دیداروزیرخزانه داری امریکا با پکن-ndsh
یلن در مصاحبه‌‌ای با نیویورک‌تایمز گفت: برای ما مهم است که درباره اقدامات خاصی که انجام می‌‌دهیم و پیامدهای آن توضیح دهیم، زیرا این، تلاشی برای فلج کردن کامل اقتصاد چین یا متوقف کردن توسعه آن نیست. او افزود: ما نگرانی‌‌های‌ مربوط به امنیت ملی داریم و اگر سیاست‌های ما پیامدهای گسترده‌‌ای برای چین داشته باشد، برای ما مهم است که بتوانیم نگرانی‌‌های آنها را بشنویم و شاید به آنها رسیدگی کنیم؛ اما روش‌های اقتصادی پکن نیز برای ایالات‌متحده نگران‌کننده است. پیش‌تر رویترز به نقل از یلن اعلام کرده بود که وی قصد دارد در حاشیه اجلاس دوشنبه هفته جاری سران گروه بیست در بالی اندونزی با یی گانگ، رئیس بانک مرکزی چین دیدار و درباره وضعیت اقتصادی جهان گفت‌وگو کند.
دولت آمریکا برای کاهش تورم بی‌سابقه در این کشور که ناشی از عملیات نظامی روسیه در اوکراین است برخی تعرفه‌های مالیاتی بر کالاهای چینی را قطع کرده یا کاهش داده، اما در عین حال گفته که باید به آنچه کارهای اقتصادی سوءاستفاده‌‌گرانه چین از این فرصت خوانده شده است، رسیدگی شود.  مقامات آمریکایی و تحلیلگران بارها پکن را به عنوان تهدید سریع برای ایالات متحده در همه زمینه‌ها و یک رقیب استراتژیک توصیف کرده‌‌اند. ایالات متحده در برابر افول اجتناب‌ناپذیر اقتصاد خود و ظهور اجتناب‌‌ناپذیر چین و پیامدهای آن بر توازن قدرت اقتصادی جهانی کاری نتوانسته است انجام بدهد. شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین گفته است که یک برنامه ۱۰۰ ساله برای قرار دادن چین در راس قدرت در جهان دارد.
به گفته یک مقام وزارت خزانه داری آمریکا،هدف از این سفر، تعمیق و افزایش ارتباطات بین آمریکا و چین است.

 

منبع:دنیای اقتصاد

Comments are closed.

اشتراک گذاری