دوره توانمندسازی دفاتر مسافرتی ویژه بازار چین

توانمندسازی دفاتر مسافراتی ویژه بازار چین
امروزه نفوذ به بازار گردشگری چین نه تنها یکی از اهداف مهم کشورهای جاده ابریشم است بلکه سراسر کشورهای دنیا در جهت جذب گردشگران چینی برنامه ریزی کرده و استراتژی های بلند مدتی را دنبال می نمایند. برخی از کشورهای همسایه ایران نیز در این بازار به سهم بسزایی دست یافته اند. اما متاسفانه کشورمان تاکنون سهم بسیار اندکی از این بازار انبوه را کسب نموده است. با توجه به بررسی های بعمل آمده در سالهای اخیر، دلیل اصلی این امر عدم شناخت صحیح مردم دو کشور ایران و چین از یکدیگر می باشد. لذا برآنیم تا در کنار دیگر فعالیت هایمان جهت جذب و ترغیب ورود گردشگران چینی به کشور عزیزمان، در قالب یک دوره کوتاه مدت و فشرده، سطح دانش هموطنان ایرانی دست اندرکار حوزه گردشگری را در ارتباط با چینیان ارتقا دهیم و با بهره مندی از محضر اساتید زبده این حوزه، ایشان را در جهت بهبود عملکرد خود با چین و کسب موفقیت های هرچه بیشتر یاری رسانیم.

 

با حمایت

سازمان توسعه تجارت ایران

 مرکز آموزش های آزاد و تخصصی دانشگاه شیراز

موسسه COTRI

برگزارکنندگان

موسسه آموزشی نام آوران دریچه شرق

جامعه تخصصی تورگردانان ایران

  • زمان برگزاری: 21 الی 24 شهریور ماه

  • محل برگزاری: سالن همایش های سازمان توسعه تجارت ایران

پوستر دوره

آموزش زبان چینی

اهداف دوره

  • توانمند سازی دفاتر مسافرتی با تجربه در بازار چین
  • تقویت زیرساخت های ارتباط سازنده با تاثیرگذاران چینی بازار ورودی از چین
  • تقویت نقش آفرینی دفاتر مسافرتی فعال در حوزه چین جهت ارتقای روابط گردشگری 2 کشور
  • ارتقای سطح دانش دست اندرکاران بازار چین از واقعیت های موجود
  • امکان بهره مندی از دانش پر تجربه ترین فعالان حوزه ی گردشگری ایران و چین
  • سهم آفرینی بیشتر برای صنعت گردشگری ایران از بازار چین
  • آماده سازی آژانس های مسافرتی برای بهره برداری بیشتر از گردشگران رو به رشد چینی در اهداف بلند مدت سازمان های گردشگری ایران و چین
دوره از ساعت 9 صبح روز پنج شنبه مورخ 21 شهریور ماه 98  آغاز گردید. برنامه ی برگزار شده به شرح زیر می باشد:
روز اول دوره:
در ابتدا جناب آقای پورفرج (رییس هیات مدیره جامعه تورگردانان ایران) افتتاح دوره را با ایراد سخنرانی مختصری آغاز نمودند. ایشان بر لزوم آشنایی هرچه بیشتر دفاتر مسافرتی در بازار چین تاکید کرده و مواردی همچون بازارسازی، بازاریابی و بازارداری در کشور چین و نقش بخش دولتی و بخش خصوصی در این خصوص را مطرح نمودند.
جناب آقای دکتر حسینی ایده یک کمربند یک راه را شرح دادند و در مورد سیاست درهای باز اقتصادی چین و در ارتباط با فرصت های موجود این طرح صحبت کردند. همچنین نکات مهم فرهنگی مردم چین را خاطر نشان شدند.
خانم صالحیان موضوع شناسایی فرصت جذب گردشگران چینی از سرزمین اصلی را از دید یک راهنمای تور چینی زبان مورد بررسی قرار دادند. ایشان برلزوم شرکت در نمایشگاه های گردشگری چین به عنوان یکی از ابراز تبلیغاتی مهم تاکید نمودند.
خانم کیاشمشکی روش های بازاریابی در بازار چین را به تفصیل توضیح داده و بهترین راهها را بر حسب اولویت جهت جذب بازار ورودی از چین مطرح نمودند. ایشان لیست نمایشگاههای مهم چین و جلسات B2B که سالانه در چین برگزار می شوند را نیز ارائه کردند. همچنین در مورد نرخ دهی و تعامل مالی با شرکای چینی صحبت کرده و تفاوت نرخ تور ایران با سایر کشورها از چین را بررسی کردند.
روز دوم دوره:
مورخ 23 شهریور ماه جناب پروفسور Wolfgang Georg از کشور آلمان سخنرانی خود را ایراد نمودند. موارد مطروحه توسط ایشان:
-ارائه گزارش و بررسی آمار و ارقام گردشگری خروجی چین
-معرفی روندهای تازه گردشگری در جهان و گردشگری چین
-چین، بازاری بالقوه برای گردشگری ایران
-بررسی ظرفیت ها و فرصت های ایران به عنوان مقصدی متفاوت برای گردشگران چینی
-ارائه پیشنهادات و راهبردهای توسعه و تهیه برنامه های عملیاتی
-آشنایی با CTT
-زمینه های فرهنگی و تاریخی گردشگران چینی
-چگونگی انتقال حس خوشامد و مهمان نوازی به گردشگران چینی
-بخش های بازار گردشگری در چین و ارتباط با ایران
-کانال های ارتباطی فعالان گردشگری ایران با گردشگران چینی
-کانال های توزیع محصولات و خدمات گردشگری
-تغییر و منطبق سازی محصولات و خدمات گردشگری کشور مقصد با سلایق چینی ها
-چطور خود را آماده کنیم و چطور موفق شویم؟
روز سوم دوره:
در تاریخ 24 شهریور ماه خانم کاکی خدمات راهنمایی تور به گردشگران چینی را به طور کامل ارائه نمودند. ایشان بر لزوم استفاده از راهنمایان ایرانی چینی زبان به عنوان مهم ترین نکته کلیدی موفقیت تاکید نمودند.
آقای دکتر شاهنده روابط ایران و چین از گذشته تا کنون را به طور اجمالی توضیح دادند و همچنین تاثیرات روابط چین و آمریکا بر روابط ایران و چین را مورد بررسی قرار دادند.
آقای ذبیحمند در ارتباط با مدیریت بحران در تورهای ورودی چینی و همچنین شناخت روحیات و الگو های رفتاری چینی موارد مهمی را مطرح نمودند. سپس نحوه ی تعامل با راهنمایان چینی با در نظر گرفتن مختصات، واقعیت ها و تهدید ها را مورد بررسی قرار دادند.
روز چهارم دوره:
در تاریخ 25 شهریور ماه با دعوت از جناب آقای شفیعی شکیب و سرکار خانم یانگ به عنوان یکی از آژانس های موفق در جذب گردشگر چینی، دفاتر مسافرتی آشنایی بیشتری با بازار مذکور کسب نمودند.
آقای شفیعی شکیب با صحبت درباره آشنایی با سایر جاذبه های مدنظر گردشگران چینی سخنان خود را آغاز نمودند و سپس درباره ی انطباق محصولات، صنایع دستی و سوغات ایرانی و چینی صحبت نمودند. همچنین مسیرهای گردشگری ایران با علایق گردشگران چینی را معرفی کردند.
خانم یانگ الگوهای مسافرتی گردشگران چینی را با توجه به اینکه خود ایشان یک عضو فعال چینی در گردشگری ایران هستند مطرح نمودند. هم چنین مواردی همچون اصول تغذیه از جمله شناخت مواد اولیه و ادویه جات، تایم غذا خوردن و همچنین تشریفات و مهمانداری چینی در مراکز اقامتی مناسب برای چینی ها را مطرح نمودند.
همچنین آقای شجاعی عضو ستادی معاونت گردشگری نیز به عنوان تعامل با بخش دولتی نیز حضور داشتند. آقای شجاعی  درباره تعامل با بخش دولتی از جمله اختیارات، فرصت ها، نقاط قوت و ضعف سخنان خود را ایراد نمودند و همچنین برنامه های وزارت گردشگری را در سالهای اخیر در حوزه ی چین مطرح کردند.
در پایان پنل اختتامیه با حضور آقای پورفرج، آقای دکتر شفیعی، آقای دکتر اردکانی، آقای اسکندری و خانم دوستعلی برگزار گردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری