کلارینس و لورئال دو نام تجاری بهداشت شخصی هستند که در سراسر جهان از
محبوبیت بسیاری برخوردارند.لورئال و نام های تجاری مرتبط با به آن بسیار موفق هستند و در زنان و مردان چینی،وفاداری به این نام تجاری را به وجود آورده اند.از طرف دیگر شرکت کلارینز برای هدف قرار دادن مردان مصرف کننده مشکل داشته است.اشتباه کلارینس این است که برای فعلیت های تبلیغاتی از مانکن هایی استفاده می کند که مردان چینی نمی توانند با آن ها ارتباط برقرار کنند.او برای برای تبلیغات محصولات آرایشی مردانه،مانکن هایی مردانه با نژاد های گوناگون انتخاب کرده است که تصویری ایجاد می کنند که اغلب مردان چینی نمی توانند با آن همزاد پنداری کنند.شرکت های خارجی در چین باید بدانند که مصرف کنندگان چینی در شهر های رده اول مثل شانگهای،پکن و گوانگژو نظیر مصرف کنندگان در نیویورک،لندن و پاریس از نام تجاری،درک مشخصی پیدا کرده اند و مصرف کنندگان در شهرهای رده دو یا سه مثل چنگدو و دالیان هم برای رسیدن به مدل های بین المللی حرکت خواهند کرد.
لورئال اس.ای. (به فرانسوی: L’Oréal S.A.) شرکت تولید محصولات آرایشی و بهداشتی فرانسوی است، که به عنوان بزرگترین تولیدکننده لوازم آرایشی در جهان شناخته میشود.
شرکت لورئال در سال ۱۹۰۹ توسط شیمیدان فرانسوی؛ اوژن شولر در شهر پاریس تأسیس شد؛ و امروزه دامنه گستردهای از محصولات آرایشی و بهداشتی را تولید میکند و تمرکز اصلی آن بر توسعه محصولاتی چون رنگ مو، کرمهای مراقبت از پوست و ضدآفتاب، لوازم آرایشی، عطر و ترکیبات معطر، همچنین پژوهش در زمینههای مهندسی بافت، درماتولوژی و تولید داروهای شیمیایی معطوف میباشد و در حوزه فناوری نانو دارنده بالاترین شمار ثبت اختراع در ایالات متحده است.
دفتر مرکزی لورئال در حومه شهر پاریس، در کلیشی، او-دو-سن قرار دارد. بخشی از سهام این شرکت در بازارهای بورس یورونکست و بورس فرانکفورت مبادله میشود. فرانسوا بتانکور مییر با در اختیار داشتن ۳۱٪ از سهام و شرکت نستله با مالکیت ۳۰٪، اکثریت سهام لورئال را در اختیار دارند. این شرکت مالک برندهایی چون لنوین، لانکوم، گارنیه، میبلین، بادی شاپ و دیزل میباشد.
کلارینس یک شرکت لوازم آرایشی خانوادگی فرانسوی است که در سال ۱۹۵۴ توسط ژاک کورتین کلرنس در پاریس تاسیس شد. این شرکت محصولات مراقبت از پوست و آرایش را تولید و به بازار عرضه می کند و همچنین یک محصولی مهم برای تندرستی و سلامتی است.
منبع:بولتن اقتصادی اتاق بازرگانی تهران